Výpočet
Prevádzku starostlivo a exaktne vypočítame.
Koncept
Spracujeme koncept s minimom technológií a maximálnym výkonom.
Detail
S dôrazom na detail pre efektívnu prácu kuchárov.
PROJEKTOVANIE
Najdôležitejšia fáza prípravy novej gastroprevádzky, ktorá ovplyvní na dlhú dobu spôsob a rýchlosť práce vašich kuchárov a ostatných zamestnancov v celej gastroprevádzke.
Pre efektívnu prácu kuchárov
PREVÁDZKU STAROSTLIVO A EXAKTNE VYPOČÍTAME
Ponúkame spoluprácu pri spracovávaní projektov všetkých stupňov pre projekčné a architektonické kancelárie.
Ponúkame projekčné spracovanie technologickej časti, vrátane presných podkladov pre všetky ostatné profesie. Pracujeme s platformou Auto-CAD(2015 a nižšie verzie).
Ďalej ponúkame podklady od jednotlivých strojov spracované na CD. Dokážeme spracovať ako subdodávky gastro-technologickej časti, tak komplexnú projektovú dokumentáciu, vrátane prerokovania na všetkých dotknutých verejnoprávnych orgánoch a zaistenia inžinierskej činnosti.
Pri realizáciách vlastnými zamestnancami zaisťujeme autorský dozor na všetky profesie.